AaMuk 2011

En lang køretur i en lille bus med trailer er et af de ofre vi må tage, for at deltage i denne forrygende musikkonkurrence. Vi startede dagen i Aabenraa kl. 05:30, hvor vi lige så stille blev samlet og fik bussen og traileren pakket. Da klokken var omkring de 06:00, trillede vi lige så stille mod Rødekro, for at komme på motorvejen. Ja tidlig morgen var det jo, så de fleste havde taget deres morgenmad med i bussen, hvor vi rigtig sad og hyggede, indtil folk så småt begyndte at døse hen i drømmeland igen. Vores første stop blev omkring Kolding, hvor en af vores gardister blev samlet op (Vi skal jo huske at have alle med). Turen gik herefter stille og roligt mod Aalborg igen.

Dagens køretøj med gardens trailer på stop nr. 2Dejligt med lidt frisk luft, til de trætte ansigter.
Efter en masse stille og rolige kilometere på motorvejen, var det tid til vores næste pause på turen, denne gang omkring Randers. Folk kom hurtigt tilbage fra drømmeland, og toiletterne blev godt besøgt. Efter ca. 20 minutters pause i den kølige morgenvind i Østjylland, fortsatte turen igen mod Aalborg.
En god omgang morgengymnastik, for at undgå fotografen! Så lukker vi for madkassen :)
Ankommet i Aalborg, blev bus og trailer hurtigt tømt og frokosten fundet frem. Efter frokosten var vi dog stadig en smule trætte, så vi gik udenfor på græsplænen, og skrålede løs med fællessang direkte fra noderne. Det skal ikke være nogen hemmelighed, at alle var glade for det ikke var sang vi skulle stille op i 🙂
Sikken fin madpakke Tommi :) Ja helt vågne er vi ikke endnu.
Efter en kort pause var alle klar til at give den gas, og vise vores kunnen. Vi hoppede hurtigt i uniformerne og gjorde klar til opvarmingen ca. 30 min før vi skulle på scenen.
Koncentration står på programmet! Koncetreret og klar til opvarmning!
Spændingen var i top og alle var 100% klar til at gå på scenen, for at vise der kan spilles god brassband musik i Sønderjylland. Vi kæmpede os igennem de tre stykker, herunder også pligtnummeret Amazing Grace. Vi spillede Bandology March, som er en meget gammel og britisk march, samt Hebridean Suite i hele tre satser.
Vi gir' den gas!Vi gir' den stadig gas! :)
Vi sluttede af med et brag af en koncert på godt og vel 20 min, og efterfølgende i aften har vi fået melding om vores placering, som kommer her:

Vi blev placeret i Sektion A med tre andre brassbands, som var den bedste sektion til konkurrencen. Resultaterne i Sektion A er:

  1. Frederikshavn FDF Brass Band
  2. Den Sønderjyske Garde
  3. Sejs Blæserne
  4. Hjørring Brass Band 


Ikke nok med at vi vandt denne flotte 2. plads, men vores dirrigent Anne Lene Hagedorn, snuppede også lige dirrigentprisen, så vi må hermed konkludere at det har været en helt fantastisk dag for Den Sønderjyske Garde i Aabenraa.

Se flere billeder fra turen her!

Skriv et svar