Indvielse af fane

Tirsdag den 14/6-2011 fik Den Sønderjyske Garde overrakt en ny fane af Hans Excellence Ingolf, Greve af Rosenborg. Denne fane bliver indviet af brandkaptajn Jean Tjørnelund på tirsdag, den 21/6-2011 kl. 18:00, på Rugkobbelskolen i Aabenraa.

 
  

Indvielsesceremonien foregik i skolegården på Rugkobbel Skolen i Aabenraa, hvor Brandkaptajn Jean Tjørnelund slog det første søm i for Hendes Majestæt Dronning Margrethe II. Det efterfølgende søm blev slået i af Den Søndejyske Gardes formand, Kennet Thorsen, for Fædrelandet. Det tredje og sidste søm blev slået i af Årets Gardist i Den Søndejyske Garde, Didde-Marie Olsen, for Den Sønderjyske Garde.

Fanen blev båret af Den Sønderjyske Gardes fanebærer, Monika Lorenzen, og ledsaget af Den Sønderjyske Gardes major, Betina Iversen og principialcornet Laura Stensbjerg.

En stor tak til Danmarks Samfundet for den flotte fane, skal lyde her fra Den Søndejryske Garde!

Skriv et svar