Pokalerne vælter ind!

Den Sønderjyske Garde startede en spændingsfuld weekend med børneoptoget, i forbindelse med Aabenraa Ringridning, torsdag formiddag den 30. juni 2011. Allerede ved middagstid blev busserne pakket, og garden satte kurs mod DM for bygarder 2011 i Randers. Ankommet i Randers, blev garden indkvarteret på Nørrevangsskolen og derefter kørt ud til Randers Regnskov, hvorfra stjernemarchen igennem Randers skulle starte. Efter en regnfuld stjernemarch blev kursen igen sat mod Nørrevangsskolen, da DM’s åbningsceremoni blev aflyst på grund af de store vandmængder.

Fredag den 1. juli 2011 skulle gardens trommekorps til konkurrence i Elro Arenaen i Randers. En flot koncert blev spillet og alle var stolte. Herefter forløb dagen stille og roligt, men med god aftenunderholdning af gardisterne, i form af “DSG Talentshow”. Alle gik tidligt til køjs, for at stå tidligt op næste morgen.

  

Lørdag den 2. juli 2011 blev busserne pakket allerede tidlig morgen, da gardens brassband skulle til konkurrence i Elro Arenaen i Randers. Spændingen var høj og klangen storartet. Brassbandet leverede en formidabel koncert med nummeret “Hebridean Suite”, som de spillede til Aalborg Musikkonkurrence 2011 i maj måned, hvor de scorede 2. pladsen i A-rækken. Efter frokost satte garden kurs mod Aabenraa, hvor forældre og Aabenraas brandvæsen stod klar med en stor og varm velkomst. Lørdag aften stod programmet på Sønderjysk Tattoo, hvor garden åbnede aftenen med en stor koncert, på plænen ved Brundlund Slot.

  

Søndag den 3. juli 2011 var spændingen meget stor i Den Sønderjyske Garde, det var nemlig dagen hvor resultaterne fra DM 2011 kom. Dagen startede allerede om formiddagen, hvor der blev gjort klar til det store ringrideroptog i Aabenraa. Efter et langt optog igennem Aabenraa by, var det tid til en hurtig bid mad og derefter ind i det store telt på festpladsen, hvor de forskellige orkestre skiftedes til at spille. Efter koncerten i teltet, blev hele garden fotograferet på Brundlund Slot, hvorefter det store øjeblik var kommet. Gardens ene major og et bestyrelsesmedlem, havde været i Randers og modtage en stor flot pokal for en flot 2. plads i brassband konkurrencen. Dagen sluttede med kongeoptoget igennem Aabenraas indre by, hvor gardens ene major gik i spidsen med den flotte pokal fra DM 2011.


Skriv et svar