En perfekt tur!

Lørdag morgen den 24. marts 2012 blev bussen pakket og kursen sat mod Husum i Tyskland, hvor vi skulle besøge vores nye venner fra Rödemis. Efter godt og vel fem kvarters kørsel ankom vi ved havnen i Husum, hvorfra marchturen skulle starte. Med Rödemis i spidsen, bjørnen på hovedet og instrumenterne i rette vinkel startede marchturen fra havnen ind mod centrum, nærmere bestemt rådhuset, hvor borgmesteren og forskellige andre personer, skulle holde tale i forbindelse med krokusfesten i byen. 

Husum

Da talerne var overstået og et par numre spillet foran det enorme publikum, marcherede vi tilbage til havnen, hvoreftet vi blev kørt ud til den skole, hvor Rödemis har fået indrettet deres klublokale. Her var hyggen sat i højsædet, og efter lidt afslapning stod vores tyske venner klar med en kæmpe grill buffet til os. 

Husum

Vi fik lige tid til at “slå lidt mave” ovenpå den fantastiske middag, da vi derefter skulle på byvandring, ikke mindst for at lære byen at kende, men også for at se de fire milioner krokusblomster i slotsparken. Der blev også tid til halvanden time på egen hånd, hvor gardisterne gik rundt i den indre by i grupper. 

Husum

Hjemvendt fra byturen blev der igen tid til afslapning. De fleste valgte at slå sig ned i en sofa med noget koldt at drikke, mens andre valgte at være lidt mere aktive, ved at spille billard, bordfodbold, wii eller gå ud på den skønne legeplads, alt i mens Rödemis’ frivillige gjorde klar til aftensbrød. Kort tid efter aftensbrødet var der dømt hygge og socialt samværd, hvor både Rödemis og vi fremviste videoer på storskærm. Alt i alt en lang, men super dag med mange gode oplevelser.

Husum

Søndag morgen stod vi tidligt op, for hurtigt at få pakket traileren og ryddet op efter os, så vi var klar når bussen kom. I mens vi klarede oprydningen, havde de frivillige kræfter fra Rödemis igen arrangeret et fantastisk måltid til os. Efter morgenmaden var der tid til lidt frisk luft på legepladsen, hvorefter bussen ankom, og vi fik alle sagt pænt farvel til vores tyske venner.

Husum

Det har været en fantastisk tur, hvor vi bestemt har fået nogle gode venner, som naturligvis er blevet inviteret til Aabenraa i år 2013, hvor vi vil forsøge at gengælde vores nærmest lukseriøse ophold. Så vi ser bestemt frem til næste år, hvor Rödemis vil besøge os med ca. 80 af deres medlemmer. Det bliver stort!

Tak til Rödemis for en super god og mindeværdig weekend.

Skriv et svar