Fut i fødderne

De kolde tider er ved at være fortid, og dermed er den varme sæson lige rundt om hjørnet. Det betyder rigtig mange udendørs arrangermenter for Den Sønderjyske Garde, med fantastiske marchture i både ind- og udland.

Årets første marchtræning fandt sted her i weekenden, på grusbansen ved idrætscenteret i Aabenraa, hvor både store og små marcherer side om side, for at præcisere sideretning, instrumentføring og hvad der ellers hører til en marchtræning.

Mange af de små og nye elever, var med til marchtræning for første gang, hvilket de glædede sig utroligt meget til. Allerede i slutningen af næste måned, skal de med til deres første arrangerment, hvor vi skal en tur til Tyskland, nærmere bestemt Hansa Park ved Lübeck. Her skal de gå med i optoget bag ved garden i deres joggingtøj. 

Efter marchtræningen skulle garden spille til en rund fødselsdag, så dagen var nøje planlgt.

Her er nogle stemningsbilleder fra marchtræningen:

Marchtræning

Marchtræning

Marchtræning

Marchtræning

Marchtræning

Skriv et svar