Garder for en dag blev en stor success!

Humøret var højt og interessen stor, da Den Sønderjyske Garde i Aabenraa afholdt arrangementet ”Garder for en dag” i forbindelse med Aktiv Ferie i Aabenraa Kommune. For de i alt 12 fremmødte børn, blev det en sjov og uforglemmelig formiddag i musikkens tegn.

Garder for en dag startede klokken 10 tirsdag formiddag d. 3/7-2012 på Rugkobbelskolen i Aabenraa. De første dukkede tidligt op, og hjalp med at slæbe instrumenter ind på skolen, fra gardens trailer. Her var både cornetter, horn, basuner, en tuba og flere typer trommer præsenteret i stor stil og til glæde for børnene.

Gardens instruktører, Anja og Dan, samt tre af gardens medlemmer, Maria, Ellen og Jonas, tog sig rigtig godt af de fremmødte, og gav dem en sjov og underholdende formiddag her i starten af sommerferien. Der blev undervist i alt fra rytmer til nodelære, samspil og læren om instrumenter. Marchtræning stod også på programmet, nu hvor vejret var så fantastisk.

     

I pausen sad børnene og snakkede om oplevelserne de allerede havde fået, samt set på en rigtig gardeuniform og gardens fane.

Da forældrene ankom igen klokken 13, for at afhente deres børn, blev de overrasket med en lille koncert, som børnene havde øvet dem på hele formiddagen. Til slut fik børnene udleveret et flot diplom, som bevis på deres deltagelse i Garder for en dag 2012.

Vi ønsker alle en rigtig god sommerferie!

Skriv et svar