Ny side med nye funktioner

Vores hjemmeside har efterhånden været en smule stillestående, men det skal være slut fra nu af. Efter flere nætters hårdt arbejde, er vi nu nået til dette resultat, som vi håber, falder i rigtig god smag hos vores mange følgere.

Facebook er blevet en integreret del af vores nye side, hvilket betyder, at du nu har mulighed for, at kommentere vores nyheder direkte på vores hjemmeside, med din facebook profil. Bare se i bunden af denne nyhed!

Derudover bliver der publiceret et direkte link til vores nyheder, på vores facebook side,  hver gang vi skriver en ny nyhed. Dermed har du mulighed for at få vores nyheder, direkte på din facebook væg.

Vi håber de nye funktioner, sammen med det nye layout af siden, falder i god smag rundt omkring.

Ydermere ønskes I alle et rigtig godt og lykkebringende nytår.
Vi ses i 2013 🙂

Skriv et svar