Sneen vælter ned…

En masse glade børn og ivrige voksne, kunne lørdag den 1. december 2012 vække Julemanden i Padborg med fuld musik, leveret af Den Sønderjyske Garde. Det var en kold, men rigtig god dag, med super god julestemning blandt såvel borgere, som medlemmer af garden. Dagen sluttede med en koncert ved Rema1000 i Aabenraa, som tak for sponsoratet til vores jubilæumsfest.

Beredskabet og militæret har gjort klar til en voldsom snæstorm idag, men trods varslingerne, håber vi garden kan rykke ud på de lokale plejehjem i Aabenraa, for at sprede julestemning. De fire plejehjem; Rise Plejecenter, Grønnegården, Lergården og Møllemærsk får nemlig besøg af Den Sønderjyske Garde. Efter plejehjemsbesøgene venter en marchtur op og ned af gågaden i Aabenraa, samt to små koncerter, ligeså på gågaden. Vi håber ikke, at sneen sætter en stopper for vores plan senere i dag.

Dette års sidste julearrangement, byder på en tur til Esbjerg centrum, hvor julen skal spilles ind. Vi har været så heldige, at få en af de mange marchture på gågaden i Esbjerg, som forskellige danske orkestre og garderkorps besøger hvert år. Vores tur bliver lørdag den 15. december, hvor vi kører afsted tidlig morgen, ved 8:30 tiden. Vi glæder os alle, til en super dag i Esbjerg.

Tilbage er kun at ønske alle en fantastisk, hvid og glædelig Jul 🙂

Skriv et svar