Godt på plads

I mange år har Den Sønderjyske Garde holdt til på Rugkobbel Skolen i Aabenraa, som i dag hedder Kongehøj Skolen og er under kraftig renovering og udbygning. På grund ombygningen, var vi i det tidlige forår nødt til, at flytte til en anden skole i Aabenraa. Valget faldt hurtigt på Høje Kolstrup Skole, hvor vi indgik en rigtig god aftale med pedellen.

Nu er vi kommet rigtig godt på plads, med nyt mini-depot til de ting, vi bruger mest, samt en fast rytme med undervisning og generelt planlægningen af vores øve-tirsdage. Desuden har vi afholdt åbent hus arrangement, som vil finde sted igen til efteråret.

Høje Kolstrup og området omkring skolen og Agoraen, byder på rigtig mange muligheder for os som forening og, er et beboer-aktivt område, hvor der arrangeres forskellige begivenheder i løbet af året. Vi vender meget snart tilbage med flere informationer omkring en kommende begivenhed på Høje Kolstrup, hvor vi og nogle gode venner fra Tyskland spiller en stor rolle.