Sommerens aktiviteter

Sommerferien står for døren og den sidste øve-tirsdag var i sidste uge, den 25. juni 2013.

Med Hellevad Ringridning bag os, ser vi nu frem mod en af årets største arrangementer, nemlig Aabenraa Ringridning. Her deltager vi i et lukket arrangement ifm. International Militaty Tattoo på Brundlund Slot, det lille optog om lørdagen, samt det store optog og koncert om søndagen. Det hele løber af stablen i den kommende weekend, 5.-7. juli 2013. Vi glæder os til, at møde dig som publikum!

Om blot en uge afholder vi vores arrangement “Garder for en dag”, som afvikles i forbindelse med Aabenraa Kommunes ferietilbud/aktiviteter – kaldet Aktiv Ferie 2013. Det blev en stor success, hvor mange børn deltog. Vi vil naturligvis tage billeder og skrive en artikel, på lige fod med sidste års “Garder for en dag”.

I samme uge som vi starter op igen, efter en forhåbentlig vellykket ferie, går turen til Harzen i Tyskland, hvor vi er blevet inviteret på jubilæumsfest hos Musikzug Goslar. Vi glæder os utroligt meget, og ser frem til en lille efter-ferie i musikkens tegn. Meget mere om dette, når vi er kommet hjem fra turen.

Sidst i august måned får vi besøg af vores tyske venner, nemlig Spielmannszug Rödemis. Her planlægges der forskellige aktiviteter i byen, samt en fælles koncert på Høje Kolstrup, bag ved Agoraen. Nærmere information oplyses så hurtigt som muligt.

Tilbage er kun at sige tusinde tak for en rigtig god sæson. Vi glæder os til den kommende sæson, som sikkert byder på lige så mange gode stunder og oplevelser, som den forgangne gjorde.

God ferie!