Koncert med succes

For blot en uge siden stod kalenderen på den årlige efterårskoncert, som triditionen tro afholdes i Sønderjyllandshallen, Aabenraa. En stor, glædelig og fantastisk begivenhed, hvor gardisterne virkelig fik bevist det, de kan og har øvet ihærdigt på, det sidste halve år.

Dette års koncert bød på mange forskellige titler, alt fra filmmusik med “Indiana Jonas”, et potpourri med filmklassikere fra “Miami Vice”, “The Muppet Show”, “A-Team” og flere spændende titler, over klassiske marcher til kreative og underholdende trommenumre.

efk13_opbygning  efk13_koncertscene

efk13_trinesolo

De seneste år, har en af gardisterne i orkestet fået lov til, at være solist i et nummer. I år var det Trine Thomsens tur, som leverede en flot Flügelhorn solo i stykket “Concerto de Aranjuez”, som er skrevet af Rodrigo – oprindeligt  for guitar og orkester.

Ud over de årlige gradueringer, er kåringen af Årets Gardist en meget stor begivenhed denne dag. Sidste år startede vi en ny tradition, hvor det er den sidst valgte Årets Gardist, der udnævner den næste i rækken. Det er dog, som altid, alle de uniformerede gardister, der anonymt stemmer om hvem, der skal have denne titel. Laura Stensbjerg blev Årets Gardist sidste år og udnævnte derfor, den heldige i år. Det blev Tommi Iversen, som har været medlem af garden i 11 år og spiller trækbasun. Næste år modtager han igen en pris, nemlig 12 års medaljen som er det højeste, man kan opnå i garden.

efk13_lauratommi

Tak til et fantastisk publikum. Det var en fornøjelse, at spille for jer!