Glædelig Jul

Julen står for døren, ja faktisk så tæt på, at den har ringet på. Selvom vi ikke har skrevet nogle nyheder eller statusbeskeder på vores facebook side, her i december, har vi været rundt i kommunen til forskellige julearrangementer.

Julemanden blev vækket i Padborg den 30. november, hvor vi ud over at spille til fællessang ved Bov Museum, hvor Julemanden blev vækket, også gik en kort marchtur gennem Padbborgs centrum. Efterfølgende blev vi vartet rigtig godt op ved SuperBrugsen, hvorefter vi spillede en koncert i Torvecenteret, alt imens alle de glade børn fik juleposer ved Julemanden.

Den 1. december var vi på julevisit hos plejehjemmene i Bylderup-Bov og Bovrup. En rigtig hyggelig dag, hvor mange ældre fik fornøjelsen af stemningsfyldt julemusik – og så endda den første advent. Det kunne ikke blive bedre!

Så sent som i forgårs, den 21. december, spillede vi på gågaden og Storetorv i Aabenraas centrum, i forbindelse med velgørenhedsarrangementet “Et hjerte for alle”. Det betyder også, at vi spillede ganske gratis for netop, at støtte “Et hjerte for alle”. Selvom vejret var stormende, klarede vi os igennem og fik trukket en masse folk med gennem gågaden, hvor de efterfølgende blev og lyttede til vores koncert. Efter en lille pause med en sponsoreret grillpølse fra vores altid fantastiske støtteklub, marcherede vi op gennem gågaden med fuld musik.

Hermed blev det slutningen på dette år, også for Den Sønderjyske Garde. Vi vil gerne takke alle der har støttet os i året løb, både på den ene eller anden måde. Tak til alle vores fantastiske medlemmer, I gør det super godt og det er altid en fornøjelse, at følge jer i jeres musikalske og personlige udvikling, både til vores øveaftener og når vi er på tur.

Hermed ønskes alle en glædelig Jul, samt et godt og lykkebringende nytår. Vi ses i 2014!

De kærligste julehilsner og på gardens vegne,
René Chr. J. Carstensen
Bestyrelsesformand