Parisertur – Pressemeddelelse

PRESSEMEDDELELSE
Den Sønderjyske Garde, Aabenraa, spiller i Disneyland Paris

Når Den Sønderjyske Garde fredag den 14. oktober 2016 stiger ind i turbussen til Paris, så er det ikke kun for, at de 40 nuværende og tidligere gardister, aspiranter, hjælpere og bestyrelsesmedlemmer kan tage til Byernes By, men også for at spille koncert i Disneyland. Turen er planlagt som en del af gardens erklærede mål om at tage på en udlandsrejse hvert andet år for at medlemmerne kan opleve glæden og udfordringen ved at spille for et andet publikum end det hjemlige.
Når rejsemålet er Paris, er det nærliggende også at forsøge at få spilletilladelse i den store park, der årligt besøges af adskillige millioner gæster. Gennem rejsebureauet Our World kom tilladelsen i hus, og dermed kan garden se frem til at stå på ”Cinémagique”-scenen i Walt Disney Studios Park den 17. oktober. Hjemrejsen den 18. oktober går via Goslar i Tyskland, hvor Den Sønderjyske Garde har en årelang tradition for at spille koncert på udlandsrejserne.