Bliv medlem af garden

Bland musik, venskab og sjove oplevelser!

Besøg os på Høje Kolstrup Skole

Nyløkke 4, 6200 Aabenraa
Du er velkommen til at kigge forbi en mandag mellem kl. 16:00 og 18:30

Kontakt os gerne i forvejen på tlf. 23 83 83 18, så vi er opmærksomme på, du kigger forbi.

Vi følger folkeskolernes ferie.

Vi glæder os til at byde hele familien velkommen!

 • Venner & Musik

  Når du starter i garden får du meget hurtigt nye venner – endda med samme interesse som dig! Selvom vi alle er forskellige, er der plads til alle i garden. Vi har jo vores fælles interesse, nemlig musikken.

 • Oplevelser

  Garden spiller mange forskellige steder, både i Danmark og udlandet. Selvom du er elev når du starter, kommer du hurtigt med på tur, når garden skal spille. Det er super sjovt at være på tur med alle dine nye venner!

 • Musikskole

  For at lære at spille på et instrument, skal man undervises. Det klarer vi også i garden, da vi har vores helt egen musikskole med dygtige og professionelle instruktører. Så du behøves altså ikke at kunne spille i forvejen, for at starte i garden – det lærer vi dig!

  Du skal ikke engang have dit eget instrument – det kan du nemlig låne af garden.

   

Information til forældre

I Den Sønderjyske Garde giver vi børn og unge muligheden for at udvikle sig gennem musik, hvor netop musikken danner de sociale og udviklende rammer for vores medlemmer. Hos os lære børnene at tage ansvar for dem selv og hjælpe deres kammerater. Desuden lærer de – som en meget naturlig del af vores garderkultur – noget om disciplin, regler og god opførsel. Vi sætter en stor ære i at have professionelle instruktører til at varetage undervisningen, så vi opnår de bedste resultater hos børnene – Det er deres garde og det er vigtigt for os, at de oplever succes, forståelse og personlig udvikling. I garden er der plads til alle – uanset hvem man er, hvor man kommer fra og om man har en diagnose eller ej. Vi har medlemmer fra de fleste samfundslag og børn med diagnoser som f.eks. asperger – Det er børn vi kan rumme på baggrund af de professionelle instruktører, der kan skabe de rette og trygge rammer, samt vejlede de voksne og fortælle de andre medlemmer, hvordan forskellige situationer håndteres.

 • Det økonomiske

  Kontingent   DKK 250,- pr. kvartal
  Undervisning   DKK 625,- pr. kvartal

  De første 3 gange soloundervisning er helt gratis! 

 • Har du spørgsmål?

  Tøv endelig ikke med at kontakte os. Vi besvarer gerne spørgsmål, såvel pr. telefon som e-mail.

  +45 23 83 83 18
  info@dsjg.dk